Kozyatağı Şükran Karabelli Anaokulu
KOZYATAĞI MAH. ŞAKACI SK. KOZYATAĞI ŞÜKRAN KARABELLİ İLKOKULU BLOK NO 25 KADIKÖY / İSTANBUL

VİZYON

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı ile,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile eğitim kurumları arasında bilinen ve tercih edilen bir okul öncesi eğitim merkezi olmaktır.

MİSYON

Misyon: Girne Anaokulu olarak,Çocuklarımızın çok yönlü gelişimlerini destekleyerek,bilgiye sorgulayıcı,yaparak ve yaşayarak ulaşmalarını sağlayan;benlik saygısı ve öz disiplini gelişmiş, farkındalık düzeyi ve özgüveni yüksek,paylaşımcı,milli-manevi değerlere saygılı,yaşadığımız doğaya duyarlı,mutlu ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Normal Öğretim

09.00-14.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kozyatağı merkezinde bulunan okulumuz Kadıköy´e 8 km uzaklığındadır. Fahrettin Kerim Gökay Cad. ( Minibüs Cad.) ve E-5´in arasında bulunmakta olup her iki yola da 5 dk yürüme mesafesindedir.